ORGANIZACJA
POŻYTKU
PUBLICZNEGO

Przekaż darowiznę
Pomaganie to przywilej…, Dziękujemy Wszystkim, którzy z tego przywileju skorzystali, dziękujemy za wsparcie Pawła i tą piękną obecność, która ma wielką moc.

Podziękowanie od mamy Pawła – Pani Lucyny Kraszkiewicz:

„Wczorajszy wieczór był dla nas, a zwłaszcza dla Pawełka nie tylko wydarzeniem kulturalnym, ale przede wszystkim emocjonalnym.

Nie spodziewał się, że tyle osób go wspiera i o nim myśli. Ten cudowny koncert był  dla niego i to się czuło od samego wejścia do Filharmonii. Potem te ciepłe słowa, które padły ze sceny a kierowane do niego – dodały Pawłowi skrzydeł. W domu powiedział mi, że choć ksiądz Ryszard przy kręceniu filmiku stał za wózkiem, to czuł, że rozmawia właśnie z nim. Padła też “groźba” ze strony Pawła, że za rok zaśpiewa na tej scenie (sam na nią wejdzie) razem z Panem Krzysztofem :-).

Wczorajszy koncert i spotkania po nim dodały też siły mojej cudownej mamie. Dzięki niej możemy funkcjonować, a te wszystkie pochwały, które wczoraj usłyszała pod swoim adresem były dla niej bardzo budujące.

Dzisiaj też od samego rana słyszę od koleżeństwa same pochwały dotyczące wczorajszego wieczora. Również u nich było wiele emocji i wzruszeń.

Pani Magdo za Pani pośrednictwem chciałabym bardzo podziękować wszystkim, którzy zaangażowali się w organizację tego koncertu:

– Pani, Panu Prezesowi i innym osobom z Fundacji

– Panu Krzysztofowi Filasińskiemu

– artystom – bohaterom sceny

– osobom, które z przyjemnością poznaliśmy

– i tym wszystkim mniej widocznym, których nie poznaliśmy, może nawet nie spotkaliśmy – ale byli tam by pomóc.

Serdecznie pozdrawiam. Lucyna Kraszkiewicz.

Transmisja na żywo – dostępna na FB i YT

Artykuł i wywiad w RADIU PIK: