ORGANIZACJA
POŻYTKU
PUBLICZNEGO

Rejestracja na XVIII Mistrzostwa Polski Skarbowców o Puchar Ministra Finansów przedłużona do 15 marca 2019

Z wielką przyjemnością informujemy, że MF oficjalnie objęło patronatem XVIII Mistrzostwa Polski Skarbowców: „dziękuję za propozycję objęcia patronatem Ministerstwa Finansów XVIII Mistrzostw Polski Skarbowców o Puchar Ministra Finansów pod hasłem: Skarbowcy dla Niepodległej, w których uczestnicy rywalizować będą o Puchar Ministra Finansów w dniach 24-25 maja br. w Świnoujściu. Po zapoznaniu się z przesłanymi materiałami, uprzejmie informuję, że Ministerstwo Finansów obejmie Państwa przedsięwzięcie patronatem oraz ufunduje puchary.”

W naszej imprezie weźmie udział już ponad 3 tysiące pracowników KAS i MF z ponad 200 jednostek skarbowych.
Dołączcie do nas! Zapraszamy!

Ze względów logistyczno-organizacyjnych rejestracja tylko do 15 marca 2019  wyłącznie online: https://b4sportonline.pl/Mistrzostwa_Polski_Skarbowcow To ostateczny termin rejestracji – po tym terminie lista uczestników zostaje przekazana sędziemu głównemu.

WAŻNE:

1. Wszystkich uczestników prosimy o weryfikację swojego udziału na portalu https://b4sportonline.pl/Mistrzostwa_Polski_Skarbowcow Dot. szczególnie tych, którzy przekazali darowiznę poza portalem rejestracji. Przypominamy jednocześnie, że dane osób, które zarejestrowały się przez portal a nie  przekazały darowizny w ciągu 7 dni od rejestracji usuwane są automatycznie przez system.
  2. Informujemy, że każdy uczestnik XVIII Mistrzostw Polski Skarbowców o Puchar Ministra Finansów, Świnoujście 24 – 25 maja 2019r. może skorzystać z programu LITRY DOBRA – po dokonaniu pełnej rejestracji można uzyskać Kartę Paliwową LOTOS -REGULAMIN uprawniającą do zniżek m.in. na paliwo oraz Punkty Cafe na stacjach LOTOS. Aby otrzymać kartę należy wypełnić FORMULARZ ZAMÓWIENIA
  3. Przed rejestracją prosimy o zapoznanie się z:    Ogłoszeniem  Komunikatem   Regulaminem     Instrukcją rejestracji
  4. Opiekun drużyny musi zarejestrować się jako pierwszy
  5. Na zawody musisz zarejestrować się̨ samodzielnie