ORGANIZACJA
POŻYTKU
PUBLICZNEGO

Kiermasz Świateczny w Ministerstwie Finansów

Tak pieknie było na Wielkanocnym Kiermaszu Światecznym w Ministerstwie Finansów, organizowanym w ramach CSR Administracj.
Dziękujemy serdecznie za możliwość wzięcia udziału w tym pięknym i wartościowym wydarzeniu. Stoisko Fundacji Skarbowości dedykowane było ciężko chorym Podopiecznym Fundacji: Markowi Muszyńskiemu – III US Warszawa – Śródmieście oraz Marcinowi Ferdyn – IAS Warszawa.

Na leczenie i rehabilitację Podopiecznych zebraliśmy łącznie 1 765zł.

Dziekujemy Zespołowi SkarboWolontariuszy: Anecie Wojciechowskiej, Anecie Dąbrowskiej, Beacie Sumińska – III US Warszawa – Śródmieście oraz Bożenie Kamińskiej – Urbańskiej – I US Warszawa – Śródmieście za wiosenne, pełne zaangażowania i pasji reprezentowanie swoich koleżanek i kolegów podczas Kiermaszu 🙂 Dziękujemy również bardzo serdecznie Zespołowi CSR w MF – Paniom Alicji Michalskiej i Blance Brzozowskaij za profesjonalne przygotowanie kiermaszu i dbałość o organizację całości. To dzięki wszystkim osobom zaangażowanym w całe przedsięwzięcie ciężko chorzy Podopieczi Fundacji nie czują się osamotnieni i mogą liczyć na pomoc i wsparcie, które zmienia na lepsze ich trudną sytuację zdrowotną.
Zapraszamy na FB Fundacji, gdzie również trwa Wielkanocny Kiermasz Świąteczny – fundusze pozyskane ze sprzedaży cegiełek – ozdób świątecznych zasilą FUNDUSZ REGULARNYCH DARCZYŃCÓW, z którego wypłacane są systematycznie bezzwrotne zapomogi losowe dla ciężko chorych Podopiecznych Fundacji.