Zakończenie lata z Fundacją Skarbowości

Fundacja Skarbowości w ramach współpracy w przestrzeni CSR/Społecznej Odpowiedzialności Biznesu z Ośrodkiem Rekreacyjno -Wypoczynkowym JANINA, Łeba Nowęcin zaprasza na wyjątkowe zakończenie lata w miejscu pełnym atrakcji dla małych i dużych wczasowiczów w terminach:

I turnus: 31.08 – 7.09 2019

II turnus: 7.09 -14.09 2019

Na terenie ośrodka do dyspozycji znajduje się basen kryty z wodospadem, biczami wodnymi oraz ścianką wspinaczkową , sauna fińska, boisko do siatkówki plażowej, boisko do piłki nożnej, boisko orlik, sala do koszykówki, salka do tenisa stołowego, salka z lustrami do zajęć tanecznych, mobilna ścianka wspinaczkowa 7 m, siłownia, kajaki, rowery, plac zabaw dla dzieci.

Wieczorem można wspaniale się integrować i miło spędzić czas w Restauracji Myśliwskiej  lub pod wiatą grillową należącymi do Ośrodka, ława szwedzka – bufet zaspokoi wymagania największych smakoszy a doskonała atmosfera i klimat, który tworzy Gospodarz miejsca gwarantują doskonały wypoczynek połączony z miłą atmosferą.

Oferta gwarantuje:

• Zakwaterowanie w pokojach /przytulnych domkach z łazienkami (TV, Internet )
  • Śniadania – bufet/ława szwedzka
  • Obiadokolacja – bufet/ława szwedzka
  • Bezpłatne korzystanie z infrastruktury Ośrodka (rowery, kajaki, basen, sauna, siłownia, boiska, wiata grillowa)

WAŻNE:

Korzystając z niniejszej oferty wspieracie ciężko chorych Podopiecznych Fundacji Skarbowości.

Możecie również wspierać Fundację przekazując tę informacje dalej za co z góry serdecznie dziękujemy!

Dołączcie do Nas! Razem możemy więcej!

Wasz Zespół Fundacji Skarbowości #PokolenieJP2

Pobierz ofertę w formie PDF