Już 3 grudnia II Koncert Dobroczynny Fundacji Skarbowości z udziałem Joanny Bartel!

„Pomaganie to przywilej, na który nie każdy może sobie pozwolić…”

KOCHANI!

Zapraszamy – zacznijcie z nami pięknie okres świąteczny uczestnicząc w II Koncercie Dobroczynnym Fundacji Skarbowości  pt. „Magiczne Święta” /3.12. 2018, godz. 18.30 – Filharmonia Pomorska w Bydgoszczy/, który w tym roku zorganizowany został na rzecz ciężko chorych i wymagających długotrwałej rehabilitacji i leczenia Podopiecznych Fundacji:
– Amelka Skonieczna, 5 lat, ciężka wada serca, Zespół Di Georga
– Maciuś Badek, 8 lat, porażenie mózgowe
– Julitka Plich, 14 lat, nowotwór tylnego dołu czaszki

– Paweł Kraszkiewicz, 15 lat, zapalenie poprzeczne rdzenia kręgowego, porażenie czterokończynowe.

Dzieci będą obecne na Koncercie wraz ze swoimi Rodzinami. Uczestnicząc w Koncercie lub nabywając WIRTUALNĄ CEGIEŁKĘ OD SERCA pokażmy Im, że nie są sami.

Jeśli nie możesz uczestniczyć w Koncercie możesz wesprzeć świątecznie naszych małych Podopiecznych przekazując dowolną darowiznę – nabywając WIRTUALNĄ CEGIEŁKĘ OD SERCA  DZIĘKUJEMY!

• CEGIEŁKI OD SERCA o wartości 50zł można nabyć:
  1. Bezpośrednio w biurze Fundacji Skarbowości: biuro@fundacjaskarbowosci.pl

1. Przekazując darowiznę na rachunek: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865  Tytuł wpłaty: Darowizna – KONCERT

Tytułem: Darowizna – CEGIEŁKA WIRTUALNA

Rezerwacji biletów należy dokonać przesyłając dowód wpłaty na adres: biuro@fundacjaskarbowosci.pl. Odbiór biletów-cegiełek w biurze Fundacji lub po uzgodnieniu z biurem: Bydgoszcz, ul. Dworcowa 12/5 w godz.: 9.00 – 15.00, tel.: 52 332 92 41 lub 608 343 475

W Holu Filharmonii przed i po koncercie: Kiermasz Świąteczny na rzecz Pawła Kraszkiewicza oraz możliwość zakupu nowej płyty Krzysztofa Filasińskiego pt. „Magiczne Święta” w cenie 30zł /dochód ze sprzedaży przeznaczony na wsparcie Pawła/

Szanowni Darczyńcy – informujemy, że przekazując darowiznę na rzecz Fundacji Skarbowości można skorzystać z ulgi podatkowej.