16 540 zł na rzecz małych Podopiecznych Fundacji – II Koncert Dobroczynny Fundacji Skarbowości

Już za nami II Koncert Dobroczynny Fundacji Skarbowości!

Dziękujemy wszystkim, którzy uczestniczyli w II Koncie Dobroczynnym Fundacji Skarbowości na rzecz ciężko chorych i wymagających długotrwałej rehabilitacji i leczenia dzieci naszych Koleżanek i Kolegów. Dziękujemy Darczyńcom, dzięki którym możemy dofinansować koszty leczenia i długotrwałej rehabilitacji ciężko chorych małych Podopiecznych. Dzięki Waszeh hojności zebraliśmy na ten cel łącznie 35 840 zł / bilety – cegiełki na Koncert, kiermasz, kiermasz online, sms, płyty, Fundusz Darczyńców/

Po odliczeniu kosztów Koncertu/ nagłośnienie, oświetlenie, orkiestra, artyści, prowadząca, obsługa filharmonii, obsługa fotograficzna i filmowa, prace graficzne, wydruk biletów, ulotek i plakatów, obsługa logistyczna i księgowa, podziękowania, dekoracje/  na rzecz naszych małych Podopiecznych przekazaliśmy łącznie 16 540 zł:
4 800zł – Amelka Skonieczna, 5 lat, ciężka wada serca, Zespół Di Georga
4 800zł – Maciuś Badek, 8 lat, porażenie mózgowe
4 800zł – Julitka Plich, 14 lat, nowotwór tylnego dołu czaszki
2 140zł – Paweł Kraszkiewicz, 15 lat, zapalenie poprzeczne rdzenia kręgowego, porażenie czterokończynowe.

Zobaczcie krótki filmik z Koncertu z wypowiedziami Rodzin Podopiecznych – zobaczcie ile nadziei i radości wnoszą takie wydarzenia w Ich niełatwe życie: http://bit.ly/KONCERT_Dobroczynny_FundacjaSkarbowosci /Subskrybuj nas na kanale YouTube – tu też relacje filmowe z wielu innych działań Fundacji.

Każdy może dołożyć jeszcze swoją świąteczną cegiełkę, aby wspierać Podopiecznych Fundacji, a w podziękowaniu za darowiznę

nie mniejszą niż 50 zł otrzyma płytę Krzysztofa Filasińskiego /aksamitny baryton/ z nastrojowymi kolędami do słuchania i wspólnego śpiewania.

To piękny prezent z wartością dodaną dla rodziny, przyjaciół i znajomych.

Aby otrzymać płytę należy:

1. Przekazać darowiznę online: https://fundacjaskarbowosci.pl/przekaz-darowizne/                      Tytuł wpłaty: Darowizna – PŁYTA

Lub przekazać darowiznę na rachunek Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II nr: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865      Tytuł wpłaty: Darowizna – PŁYTA

1. Przesłać na adres biura: biuro@fundacjaskarbowosci.pl

– dowód wpłaty

– adres do korespondencji

Koszt przesyłki – gratis.

Pomaganie to przywilej… Dołączcie do nas! Razem możemy więcej!

Dziękujemy!

Pozdrawiamy,