Pracownicy US w Tczewie przekazali kurtko – śpiwory potrzebującym

Dziękujemy Pracownikom US w Tczewie za tak wielkie zaangażowanie – osobiście przekazali kurtko – śpiwory organizacjom i instytucjom zajmującym się osobami ubogimi i zagrożonymi hipotermią.

Napisali Oni do nas:

“Serdecznie dziękujemy Państwu za umożliwienie nam udzielenia pomocy osobom bezdomnym z terenu powiatu tczewskiego.  Dzięki Państwa pomocy mogliśmy wesprzeć osoby potrzebujące o 8 dodatkowych kurtko-śpiworów.  W dniu 6 grudnia 2019 r. tak jak św. Mikołaj mogliśmy wręczyć 7 kurtko-śpiworów do GOPS-u w Subkowach, MOPS-u w Gniewie oraz Caritas Pelplin. Ostatnie 3 sztuki przekazaliśmy w dniu 19 grudnia 2019 r. do GOPS-u w Tczewie siedziba w Gniszewie. Wszystkie obdarowane ośrodki  były niezmiernie wdzięczne za udzieloną pomoc oraz ucieszyły się z ofiarowanych darów, ponieważ miały aktualnie osoby potrzebujące pomocy. Przedstawiciele powyższych jednostek z radością podziękowali za okazane serce zarówno pracownikom US w Tczewie, jak i Fundacji Skarbowości oraz pochwaliły taką nietypową formę udzielenia pomocy ludziom bezdomnym.

Dziękujemy za ciepłe serce”

Pracownicy Urzędu Skarbowego w Tczewie

Jeszcze raz dziękujemy za CIEPŁE WIELKIE SERCE!

Wasz Zespół Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II