Zapraszamy na niepowtarzalny w swoim klimacie XX Jubileuszowy Bal Fundacji Skarbowości! 8 lutego 2020r

Zapraszamy na XX Jubileuszowy Bal Dobroczynny Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II, / 8 lutego, 2020r., godz. 20.00, Hotel Holiday INN, Bydgoszcz

W styczniu 2000 roku, Fundacja Skarbowości im. Jana Pawła II zainaugurowała swoją działalność I Balem Dobroczynnym na rzecz śp. Teresy Podgórskiej /III US Bydgoszcz/, chorej na raka trzustki. Teresa od nas odeszła – pozostawiła jednak po sobie zadanie – misję, którą realizujemy nieprzerwanie od ponad 20 lat – otaczanie opieką osób ciężko chorych i pokrzywdzonych przez los.

Coroczne Bale Dobroczynne Fundacji to możliwość podsumowania kolejnego roku działalności ale przede wszystkim możliwość spotkania się i poznania osób współpracujących z Zespołem Fundacji na co dzień – Sympatyków, Wolontariuszy i Darczyńców Fundacji.

Tegoroczny BAL będzie wyjątkowy ze względu na Jubileusz 20 – lecia działalności Fundacji Skarbowości.

Bale Fundacji Skarbowości dostarczają wielu niezapomnianych wrażeń, ale przede wszystkim ogromnej satysfakcji z pomagania i, mimo że są dobroczynne, nie zabierają Gościom zabawy.

Ilość miejsc ograniczona, przed dokonaniem płatności proszę się upewnić czy są jeszcze wolne miejsca: Tel.: 52 332 92 41, 608 343 475

Bilet/cegiełki na bal można nabyć:

1. Online: https://fundacjaskarbowosci.pl/przekaz-darowizne/

Tytułem: Darowizna – BAL + podać imiona i nazwiska osób, za które dokonywany jest przelew

2. Na konto:

Fundacja Skarbowości im. Jana Pawła II; 85-010 Bydgoszcz; ul. Dworcowa 12/5

BANK PEKAO S.A. I/O Bydgoszcz: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865

Tytułem: Darowizna – BAL + podać imiona i nazwiska, za które dokonywany jest przelew

3. Bezpośrednio w biurze: Fundacja Skarbowości im. Jana Pawła II; 85-010 Bydgoszcz; ul. Dworcowa 12/5     Tel.: 52 332 92 41, 608 343 475    biuro@fundacjaskarbowosci.pl

Bilety do odbioru w biurze Fundacji lub w sposób uzgodniony z biurem

Noclegi:

Hotel Holiday INN z 8.02.br na 9.02.br:

Pokój 2-os. bez  śniadania – 179 zł.

Pokój 2-os. ze  śniadaniami – 259 zł.

Ceny rabatowe wyłącznie na hasło Bal Fundacji Skarbowości: Telefon: 52 347 70 00

Parking podziemny dla Gości Balu – gratis

Zapraszamy serdecznie