MASKI wielokrotnego użytku z wymienialnym filtrem dla dorosłych i dzieci

„Bądźmy dla siebie wsparciem nie zagrożeniem!”

Dziękujemy wszystkim, którzy do tej pory dołączyli do nas wspierając akcję 360.Walczymy z COVID-19: bit.ly/WalczymyzCOVID19

Dzięki temu na walkę z pandemią zebraliśmy już 7 215zł.+ 286 sms-ów. Na chwilę obecną jedną z największych potrzeb jest ochrona przed zarażeniem osób z grupy największego ryzyka, do której należą Podopieczni Fundacji w tym ciężko i przewlekle chore dzieci oraz osoby z nowotworami, chorobami serca i cukrzycą.
W związku z tym pierwsze zebrane środki już wykorzystaliśmy na zakup masek wielokrotnego użytku z filtrem / wyprodukowane w Polsce z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów – maski w dwóch rozmiarach: dla rodziców i dzieci/. Jeszcze w tym tygodniu pierwsza partia masek trafi do najciężej chorych Podopiecznych.

! WAŻNE:

Odpowiadając na liczne zapytania i prośby informujemy, że istnieje obecnie możliwość indywidualnego zakupu  cegiełki – MASKI o wartości nie mniejszej niż 30zł / maski wielokrotnego użytku, także dla dzieci z wymienialnym filtrem/filtr polipropylenowy jako gratis do maski – w cenie maski. Polipropylen jest stosowany w wielu dziedzinach jako materiał filtracyjny i filtrujący. Między innymi właśnie z tego materiału produkowane są maseczki chirurgiczne, tylko w znacznie mniejszej gramaturze niż w proponowanych maskach. To rozwiązanie proponujemy jako wyjście optymalne i możliwie efektywne. MASKI mają wewnętrzną kieszonkę na filtr. Dzięki czemu można swobodnie filtr czyścić i wymieniać na każdy inny, który jest podobnych rozmiarów: MASKI z FILTREM wielokrotnego użytku dla dorosłych i dzieci

Aby otrzymać MASKĘ należy:

1. Przekazać darowiznę nie mniejszą niż 30zł online: https://fundacjaskarbowosci.pl/przekaz-darowizne/
    lub na konto Fundacji: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865
    Tytułem: Darowizna – MASKA
  2. Przesłać dowód wpłaty na adres: biuro@fundacjaskarbowosci.plpodając imię, nazwisko, adres i nr tel. do przesłania przesyłki kurierskiej oraz informację o litości  masek dla dorosłych i dla dzieci

Koszt przesyłki:10 zł /przy zakupie 10 cegiełek – koszt przesyłki gratis.

Środki zebrane ze sprzedaży cegiełek / masek zostaną przeznaczone na walkę z koronawirusem – zakup masek dla ciężko chorych Podopiecznych Fundacji oraz dzieci pozostających w szpitalach dziecięcych i ich rodziców.

Dbajcie o siebie i swoich bliskich i pamiętajcie:
Wirus działa po kryjomy
#ZałóżMaskę
#UmyjRęce
#ZostańwDomu
i nikogo
#NieNarażaj
i nikomu
#NieZagrażaj

Pozdrawiamy serdecznie życząc przetrwania tego trudnego okresu w zdrowiu.

Wasz Zespół Fundacji Skarbowości #PokolenieJP2

Fundacja Skarbowości im. Jana Pawła II

Tel.: 52 332 92 41, 608 343 475

biuro@fundacjaskarbowosci.pl

www.fundacjaskarbowosci.pl

POWIERZ swój 1% KRS 0000039541 w DOBRE RĘCE… DZIĘKUJEMY !

Twój e-PIT  lub  PITAX