Chroń siebie i swoich bliskich i pomagaj jednocześnie – kup cegiełkę:MASKĘ z filtrem, nawilżający ŻEL antywirusowy

Wirus działa po kryjomy, dlatego #ZałóżMaskę #UmyjRęce #ZostańwDomu i nikogo #NieNarażaj i nikomu #NieZagrażaj

Prosimy, przekażcie dalej – Dołożyliśmy wiele starań, aby znaleźć dla Was producentów najlepszej jakości masek wielokrotnego użytku z wymienialnym filtrem propylenowym oraz producentów żeli antybakteryjnych/z aloesem i pantenolem/. Dołączcie do nas! Bądźmy dla siebie wsparciem nie zagrożeniem. W tym trudnym dla wszystkich czasie możesz chronić siebie i swoich bliskich i jednocześnie wspierać Podopiecznych Fundacji kupując cegiełkę – maskę i/lub nawilżający żel antybakteryjny chronisz siebie i innych a przy okazji pomagasz wspierając Akcję Fundacji Skarbowości 360.WALCZYMY Z COVID-19

Dziękujemy!

1. MASKA wielokrotnego użytku, także dla dzieci z wymienialnym filtrem/filtr polipropylenowy jako gratis do maski/ koszt cegiełki: 30zł

Polipropylen jest stosowany w wielu dziedzinach jako materiał filtracyjny i filtrujący. Między innymi właśnie z tego materiału produkowane są maseczki chirurgiczne, tylko w znacznie mniejszej gramaturze niż w proponowanych maskach. To rozwiązanie jest wyjściem optymalnym i najbardziej efektywnym. MASKI mają wewnętrzną kieszonkę na filtr. Dzięki czemu można swobodnie filtr czyścić i wymieniać na każdy inny, który jest podobnych rozmiarów: MASKI z FILTREM wielokrotnego użytku dla dorosłych i dzieci

1. NAWILŻAJĄCY ŻEL ANYBAKTERYJNY z aloesem i pantenolem/ koszt cegiełki: 20zł

Sprawdzony, bardzo wydajny, wysokiej jakości nawilżający żel antybakteryjny z aloesem i pantenolem do stosowania bez użycia wody, w wygodnym opakowaniu z dozownikiem – do torebki i kieszeni /100ml/

Aby otrzymać MASKĘ i/lub ŻEL należy:

1. Przekazać darowiznę nie mniejszą niż 30zł online: TUTAJ  lub na konto Fundacji: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865

Tytułem np.:

Darowizna – MASKA + ilość szt.

lub Darowizna – ŻEL+ ilość szt.

lub Darowizna – MASKA + ilość szt., ŻEL+ ilość szt.

Do darowizny dodać koszt przesyłki: 10zł

1. Przesłać dowód wpłaty na adres: biuro@fundacjaskarbowosci.pl podając:
  1. Imię i nazwisko
  2. Adres do korespondencji
  3. Nr tel. do przesłania przesyłki kurierskiej
  4. Informację o litości masek dla dorosłych i dla dzieci i/lub ilości żeli

WAŻNE: Do każdej cegiełki dodajemy Kartę rabatową LOTOS – uprawniająca do wielu zniżek na stacjach LOTOS! https://fundacjaskarbowosci.pl/projekty/litry-dobra/

Pozdrawiamy serdecznie życząc przetrwania tego trudnego czasu w zdrowiu.

Wasz Zespół Fundacji Skarbowości #PokolenieJP2