AUKCJE! TULLINEK na aukcji dla osieroconych, malutkich dzieci Tosi i Oskara <3

Zapraszamy – dołączcie do satysfakcjonującego pomagania!
Grupa na FB: Pomoc od serca – Aukcje na rzecz Podopiecznych Fundacji Skarbowości
AUKCJA 72
💞Na początku lutego br w w okolicach Nowego Tomyśla pod kołami pociągu zgineła młoda matka, która osierociła dwójkę malutkich dzieci. Oskarek ma dopiero 4 latka a Tosia zaledwie 4 miesiące. Dziećmi opiekuje się ojciec, który jest rencistą, z pomocą przychodzą mu koleżanki Agnieszki z pracy. Ojciec Antosi i Oskara, ze względu na swoje schorzenia, musi korzystać z dodatkowej, płatnej opieki nad dziećmi, które w chwili obecnej, po tak traumatycznych przejściach, potrzebują także bardzo systematycznego wsparcia i fachowej opieki psychologicznej – zwłaszcza Oskarek, który już wiele rozumie i odczuwa znacząco brak matki.
👍Razem możemy zrobić wiele dobrego dla tych dzieci, które nigdy już nie zaznają miłości i opieki swojej mamy.
1) A na aukcji ostatni z naszej aktualnej kolekcji TULLINKÓW: Absolutnie cudny TULLINEK w zielonych spodenkach /wys. 26 cm/- zrobiony ręcznie z mięciutkiej włóczki – do tullenia, przytulania i..💞kochania
2) Darowizna wywoławcza: 20 zł /podbijamy minimum o 10 zł
3) Data zakończenia aukcji: 28.04.2020r., godzina 21:00
4) Wysyłka na koszt licytującego – wygrywający licytację dolicza do kwoty wylicytowanego przedmiotu koszt przesyłki kurierskiej 👉 13 zł
❗️Info dla Zwycięzcy licytacji:
👉Tytuł wpłaty: AUKCJA nr 72/ Tosia i Oskar Kurzawa
+ koniecznie podać imię i nazwisko wpłacającego oraz nazwę wylicytowanego przedmiotu 👉 TULLINEK
👉lub na konto: Fundacja Skarbowości im. Jana Pawła II, nr konta: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865
❗️Zwycięzca Licytacji zobowiązany jest w ciągu 3 dni wpłacić wylicytowaną kwotę + 13zł – koszt przesyłki kurierskiej i przesyłać dowód wpłaty wraz z adresem do korespondencji i nr tel. do kontaktu z kurierem w wiadomości priv do administratora Kornelia Chorążewicz oraz w wiadomości priv do osoby wystawiającej przedmiot – jeżeli jest inna niż Fundacja lub administrator – mile widziane zamieszczenie dowodu wpłaty w komentarzu pod postem👍
👉Prosimy licytującego o informację zwrotną w komentarzu np. darowizna wpłacona oraz przesyłka dotarła – mile widziana fotka i udostępnienie wygranego przedmiotu na swoich social media wraz z oznaczeniem grupy👍
👉Nie wpłacamy jako Anonimowi Darczyńcy!
💞Dziękujemy
#zostanwdomu i pomagaj