Zacznij z nami pomaganie poprzez tanie kupowanie! Ty pomagasz kupując online przez portal FaniMani – My dbamy O Ciebie negocjując dodatkowe rabaty!

Ty pomagasz  – My dbamy o Ciebie!

Kupuj i pomagaj bez żadnych kosztów i ciesz się SUPER rabatami!!! Koniecznie podaj dalej

Kupuj z nami przez potral FaniMani – w ten sposób nic nie tracisz, a zyskujesz dodatkowe super rabaty i przy okazji wspierasz bez kosztowo Fundację /od każdej Twojej transakcji sklep przekazuje Fundacji drobne kwoty – w zał/. Na portalu już ponad  1100 sklepów niemal wszystkich znanych marek /m.in: WOJAS, ROSSMAN, SUPERFARM, CCC, KFC, PYSZNE, 5-10-15, Empik, OBI, ALIEXPRESS, LIDL, ADIDAS, ZALANDO, DOUGLAS, GUESS,SEPHORA, ORANGE, MEDIAEXPERT, GRUPON, BLACKREDWHITE, INTERSPORT i wiele, wiele innych/. Wystarczy Twoja decyzja i dosłownie chwila Twojego czasu /ok.1 -2 mni./ aby pomagać nam bez żadnych kosztów i cieszyć się super zniżkami!

Jak to zrobić? To proste:

1. Zarejestruj się koniecznie TUTAJ: https://fanimani.pl/zaproszenie/3327/042c8eef494944659a0aaf8c860f04c9/  i poleć ten link innym! Dzięki temu, gdy pierwszy raz skorzystasz z zakupów przez portal FaniMani Fundacja Skarbowości otrzyma dodatkowe 5zł darowizny za każda osobę, która zarejestruje się przez ten link!
  2. Po zarejestrowaniu się koniecznie zainstaluj Przypominajkę – dodatek do przeglądarki, który automatycznie podpowiada sklepy, które są partnerami FaniMani
  3. BARDZO WAŻNE! Gdy będziesz miał/a już Konto oraz Przypominajkę – możesz podarować bez żadnych kosztów Fundacji dodatkowe 1zł darowizny klikając koniecznie TUTAJ: https://fanimani.pl/podaruj1zl/   ❤ DZIĘKUJEMY

A to wynegocjowaliśmy dla Was dodatkowo – Specjalnie dla Was i tylko z nami – buty WOJAS nawet o 60% taniej!

W porozumieniu z polską marką obuwniczą WOJAS S.A., w ramach CSR/Społecznej Odpowiedzialności Biznesu/ oraz Projektu Fundacji WSPIERAMY POLSKIE FIRMY przygotowaliśmy dla Was doskonałą ofertę rabatową.

• Na buty przecenione do: -50%  tylko z naszym kodem rabatowym dodatkowo 10 % rabatułącznie aż 60%!
  • Na buty w cenie regularnej, tylko z naszym kodem rabatowym: – 15 %

Aby otrzymać kod rabatowy należy na adres: biuro@fundacjaskarbowosci.pl przesłać maila o treści:

• KOD RABATOWY: – 10% na buty przecenione – podać ilość kodów
  • KOD RABATOWY: – 15% na buty w cenie regularnej – podać ilość kodów

KODY RABATOWE ważne do końca roku 2020.

Ponieważ dysponujemy ograniczoną ilością kodów prosimy o przemyślane zamówienia ilości kodów na poszczególne oferty.

#ZostańwDomuiPomagaj #kupujonlineipomagaj
Dbajcie o siebie i swoich bliskich bo „Wirus działa po kryjomy, dlatego #ZałóżMaskę #UmyjRęce #ZostańwDomu i nikogo#NieNarażaj i nikomu #NieZagrażaj

Wasz Zespł Fundacji Skarbowości #PokolenieJP2