OC dla KAS online 2020/2021 – najlepsze OC majątkowe oraz OC mienia powierzonego z gwarantowaną obsługą prawną.

Drodzy Pracownicy i Funkcjonariusze KAS,

Od ponad 20 lat dbamy o Was szczególnie – także poprzez zabezpieczenie Pracowników i Funkcjonariusze KAS w zakresie OC /Ubezpieczenie odpowiedzialności majątkowej funkcjonariuszy publicznych/.W związku z licznymi prośbami napływającymi z całego kraju rozszerzyliśmy program OC o  ochronę pracownika przed kosztami naprawy m.in. uszkodzonego pojazdu służbowego czy innego mienia powierzonego przez pracodawcę /np.komputer/

Teraz możesz wybrać następujące opcje dobrego zabezpieczenia:

1. OC dla pracowników i funkcjonariuszy KAS z opcjami dodatkowymi, m.in. klauzulą OC mienia powierzonego  – wyjątkowa opcja jednoczesnego zabezpieczenie odpowiedzialności  przed konsekwencjami majątkowymi wynikającymi z przepisów ustawy z dnia 20 stycznia 2011r, o odpowiedzialności majątkowej funkcjonariuszy publicznych oraz przed skutkami uszkodzenia mienia powierzonego przez pracodawcę/tylko 20zł więcej!/ –  szczegóły oferty i ubezpieczenie online: TUTAJ

Zobacz jak to działa: OC dla pracowników i funkcjonariuszy KAS: TUTAJ ; OC w mieniu powierzonym: TUTAJ

2. OC mienia powierzonego dla pracowników i funkcjonariuszy KAS –          zabezpieczenie przed skutkami uszkodzenia mienia powierzonego przez pracodawcę –  szczegóły oferty i ubezpieczenie online: TUTAJ

Zobacz jak to działa: OC w mieniu powierzonym: TUTAJ
Co jeszcze wyróżnia Projekt Fundacji Skarbowości: OC dla KAS?

1. Nowoczesna platforma internetowa online – gwarantuje szybkie i wygodne zawarcie ubezpieczenia
  2. Możliwość natychmiastowego wydruku certyfikatu potwierdzającego ubezpieczenie
  3. Profesjonalne wsparcie opiekuna prawnego projektu w procesie likwidacji szkody
  4. Wiele wariantów ochrony ubezpieczeniowej
  5. Dodatkowe, atrakcyjne rozszerzenia ochrony ubezpieczeniowej
  6. Ochrona aż do momentu przedawnienia roszczeń

WAŻNE!

Osoby, które dokonają opłaty składki ubezpieczeniowej w terminie do 15.05.2020r zostają objęte ochroną ubezpieczeniową od dnia 16.05.2020r. do 15.05.2021.

Osoby, które opłacą składkę po 15.05.2020r. zostaną objęte  ochroną ubezpieczeniową od dnia następnego po dniu, w którym dokonały opłaty składki do dnia do 15.05.2021 z jednoczesnym proporcjonalnym pomniejszeniem składki za każdy rozpoczęty miesiąc ochrony pozostający do 15.05.2021r.

Poświęć 2 minuty swojego czasu, zabezpiecz się szybko i skutecznie online już dziś, wydrukuj certyfikat potwierdzający ubezpieczenie i spij spokojnie. Tylko z nami najlepsze ubezpieczenie OC dla pracowników KAS z gwarancją profesjonalnej opieki prawnej podczas likwidacji szkód – ZOBACZ  koniecznie!

Inne propozycje ubezpieczenia: TUTAJ

Dodatkowych informacji udziela: