Nauczanie św. Jana Pawła II widziane oczami dzieci, czyli 100 najpiękniejszych prac plastycznych dzieci na 100.rocznicę urodzin św. Jana Pawła II

Ten rok jest dla nas rokiem szczególnym – 100.rocznica urodzin św. Jana Pawła II, 15.rocznica Jego odejścia i Jubileusz 20.lecia Fundacji Skarbowości.

Z tych okazji przygotowujemy wydanie ALBUMU pamiątkowego pt. „Nauczanie św. Jana Pawła II widziane oczami dzieci – 100.najpiękniejszych prac dzieci z Ogólnopolskich i Międzynarodowych Konkursów Plastycznych zorganizowanych przez Fundację Skarbowości w latach: 2011 – 2018 na 100.rocznicę urodzin św. Jana Pawła II.

Prace prezentowane będą w social mediach Fundacji /m.in.na FB: https://www.facebook.com/fundacjaskarbowosci/ / od dnia dzisiejszego – 18 maja – przez kolejnych 100 dni – te z nich, które otrzymają najwięcej polubień, komentarzy i udostępnień zostaną nagrodzone i wyróżnione atrakcyjnymi nagrodami. Zapraszamy do odkrywania nauczania św. Jana Pawła II poprzez dziecięcą szczerość i wrażliwość.

Planowany termin wydania albumu to zakończenie roku św. Jana Pawła II – listopad/grudzień 2020r. Fundusze zebrane ze sprzedaży CEGIEŁKI – ALBUMU zostaną przeznaczone na wsparcie dzieci pozostających pod opieką Fundacji jako kolejny, żywy, realny pomnik ku czci i pamięci św. Jana Pawła II.

Dołączcie do nas! Razem z Patronem Fundacji budujmy „cywilizację MIŁOŚCI”