Wspieraj działania Fundacji regularnymi/cyklicznymi darowiznami! Dziękujemy!

Jesteśmy Pokoleniem JP2.

Wychodzimy z założenia, że “POMAGANIE to przywilej i jeśli KTOŚ  prosi nas o pomoc, to znaczy, że jesteśmy jeszcze COŚ warci…”.

Od ponad 20 lat budujemy, wraz z tysiącami Ludzi Dobrej Woli, “Żywe Pomniki” ku czci i pamięci Wielkiego Patrona Fundacji św. Jana Pawła II pochylając się nad osobami ciężko chorymi, ubogimi, zmagającymi się często w samotności z ogromnymi problemami zdrowotnymi ale tez materialnymi.

Dziękujemy wszystkim naszym Darczyńcom za Waszą obecność i wspólne działania na rzecz najsłabszych! Udowadniacie, że Ludzi Dobrej Woli jest więcej! Wasza wrażliwość i troska pomagają Podopiecznym Fundacji przetrwać najtrudniejsze chwile, a dzięki Wam nie czują się Oni osamotnieni      w obliczu ciężkiej choroby lub dramatycznych sytuacji życiowych. Robimy wszystko, aby nie zawieść zaufania Waszego oraz osób pozostających pod naszą opieką.

Sensowne i realne wsparcie ciężko chorych wymaga bardzo często „cykliczności” i stałego dofinansowania. Dzięki Wam dajemy naszym Podopiecznym nadzieję na dostęp do lepszej rehabilitacji i leczenia – czasami jednak stajemy przed dramatycznymi wyzwaniami, gdy takie leczenie jest długotrwałe i wymaga regularnego, często comiesięcznego wsparcia. W odpowiedzi na potrzeby Podopiecznych oraz liczne prośby Darczyńców uprościliśmy system przekazywania darowizn cyklicznych, darowizn, które pozwalają nam zachować płynność finansowania kosztownego leczenia i rehabilitacji, dzięki czemu chronimy naszych Podopiecznych przed koniecznością rezygnacji ze skutecznych terapii z powodu braku środków.

Teraz wystarczy tylko Twoja decyzja i dosłownie chwila/1 min. Twojego czasu, aby wspierać nasze działania w sposób regularny i ciągły:

Darowizny Cykliczne

Wokół naszych projektów “przewija się” juz ok. 40 tys. osób –  gdyby każdy z nas przekazywał cyklicznie nawet niewielką darowiznę moglibyśmy zdziałać dużo więcej i zaplanować dużo więcej akcji i działań na rzecz Potrzebujących niż czynimy to obecnie.

Z naszej strony dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać Darczyńcom satysfakcji z pomagania – poczucia realnego wpływu na zmianę na lepsze trudnej sytuacji osób ciężko chorych i pokrzywdzonych przez los. Dbamy też w sposób szczególny o naszych Darczyńców proponując im wiele korzyści wynikających ze współpracy z Fundacją /m.in. Regularni – Cykliczni Darczyńcy mogą, w razie potrzeby, liczyć na wsparcie Fundacji w pierwszej kolejności.

Dziękujemy, że jesteście! Razem możemy więcej, a Dobro wraca i zawsze się opłaca!

Zespół FS #PokolenieJP2

Dowiedz się więcej o naszej 20 – letniej działalnościTUTAJ