Dołącz do grupy na FB: POMOC OD SERCA – Aukcje na rzecz Podopiecznych Fundacji! Ciesz się satysfakcjonującym pomaganiem!

Na grupie POMOC OD SERCA pomagasz:

1. Udostępniając i zapraszając do grupy jak największą ilość znajomych oraz oznaczając grupę
  2. Biorąc udział w licytacjach.
  3. Wystawiając własny przedmiot darowizny wg SCHEMATU:          a) Dedykacja: ogólna na rzecz Podopiecznych lub na rzecz konkretnego Podopiecznego/ej Fundacji                                  b) Krótki opis przedmiotu darowizny                            c) Darowizna wywoławcza: min. 10 zł i podbijamy o 10zł        d) Data zakończenia aukcji: np. 6.07. 2020,zawsze godz.21.00                                                                               e) Sposób wpłaty darowizny:

– online: https://fundacjaskarbowosci.pl/przekaz-darowizne/

– lub na konto Fundacji nr:  83 1240 1183 1111 0000 1291 2865

Tytuł wpłaty: Darowizna, nr aukcji, dedykacja +

koniecznie podać imię i nazwisko  wpłacającego

1. Sposób odbioru przedmiotu darowizny: do ustalenia w priv z wygrywającego licytację z darczyńcą przedmiotu

Tak opisaną aukcję ze zdjęciem przedmiotu opublikuj na grupie – trafi ona do poczekalni, tu administrator grupy wpisze aukcję do bazy danych, nada aukcji numer, zweryfikuje poprawność zapisów i dopilnuje zakończenia aukcji oraz poinformuje darczyńcę przedmiotu, że wpłata wpłynęła. Po stronie darczyńcy pozostaje kontakt na priv w celu ustalenia z wygrywającym licytację formy odbioru przedmiotu.

Schemat aukcji i Regulamin znajdziesz w zakładce: PLIKI na grupie:

W razie pytań prosimy o kontakt z koordynatorem/administratorem AUKCJI: Magda Dworska: magdadworska@fundacjaskarbowosci.pl

tel.: 604 515 913

Zapraszamy do satysfakcjonującego pomagania z Fundacją Skarbowości!

Dziękujemy!

Zespół FS #PokolenieJ2