VOUCHER o wartości 2 tys.zł od Prezesa Polskiej Żeglugi Bałtyckiej S.A. – Polferries na aukcji na rzecz Antosi Kwiatkowskiej!

Dziękujemy Prezesowi Polskiej Żeglugi Bałtyckiej S.A. – Polferries, Panu Piotrowi Redmerskiemu

za ufundowanie VOUCHERA dla 2 osób na przejazd jednym z luksusowych promów Polskiej Żeglugi Bałtyckiej na licytację na rzecz ciężko chorej 2-letniej Antosi Kowalskiej – Podopiecznej Fundacji Skarbowości.

VOUCHER o wartości 2 tys. zł do wykorzystania na trasie Świnoujście – Ystad lub Gdańsk – Nynashamn w terminie: 1.09.2020 – 15.12.2020 zawiera:

• przepłynięcie w dwie strony z noclegiem w kabinie 2-osobowej zewnętrznej z oknem i łazienką bez posiłków*
  • Czas podróży uzależniony od opcji, którą wybierze zwycięzca licytacji.

Na linii Świnoujście – Ystad: dwa odejścia dziennie:

PROM CRACOVIA: wypływa codziennie o godzinie 12:30 ze Świnoujścia, o 19:00 jest w Ystad.

Podróż powrotna promu Cracovia do Świnoujścia o 22:45 / Do Świnoujścia przypływa o godzinie o 06:15.

PROM MAZOVIA: wypływa codziennie o godzinie 22:30 ze Świnoujścia, o 06:15 dnia następnego jest w Ystad. Podróż powrotna promu Mazovia o 13:40. Do Świnoujścia przypływa o godzinie 19:45.

Na linii Gdańsk – Nynashamn mamy jedno odejście dziennie, wahadłowo pływają dwie jednostki: PROM WAWEL oraz prom NOVA STAR / najnowszy i najnowocześniejszy prom pasażerski na Bałtyku. Promy wypływają o godzinie 18:00. W Nynashamn są dnia następnego o godzinie 12:00. Podroż powrotna o godzinie 18:00, przypłynięcie do Gdańsk dnia następnego o godzinie 12:00.

WAŻNE!

Nie trzeba wracać tym samym promem. Przykładowe opcje:

Przykład 1: zwycięzca licytacji, może wykupić nocleg w Skandynawii, popłynąć na wakacje promem Cracova, zostać np. 5 dni i wrócić promem Mazovia.

Przykład 2: zwycięzca licytacji może wykupić nocleg w Skandynawii, popłynąć promem Wawel, zostać np. 10 dni i wrócić promem Nova Star.

* wyżywienie – ceny posiłków w restauracjach i kawiarniach na promach nie odbiegają od cen na lądzie

Licytacja na grupie FB – POMOC OD SERCA:

TUTAJ:

**AUKCJA nr 274**❗️**WOW**❗️** Koniecznie podajcie dalej! Mamy dla Was COŚ absolutnie wyjątkowego**❗️💞Aukcja…

Opublikowany przez Fundacja Skarbowości im. Jana Pawła II Piątek, 31 lipca 2020

Licytacja koczy się 5.08.2020 o godz.21.00

Pozdrawiamy serdecznie wszystkich Ludzi Dobrej Woli włączających się w Kampanie Dobroczynne Fundacji! Pomagajcie, korzystajcie i bawcie się jednocześnie!

Życzymy satysfakcji z pomagania i wygranych w licytacjach!

Wasz Zespół FS #PokolenieJP2