Ponowna licytacja: VOUCHER o wartości 2 tys.zł od Polferries na aukcji na rzecz Antosi Kwiatkowskiej!

Do ponownej licytacji trafia VOUCHER o wartości 2 tys. zł do wykorzystania na trasie Świnoujście – Ystad lub Gdańsk – Nynashamn w terminie: 1.09.2020 – 15.12.2020

Dziękujemy Prezesowi Polskiej Żeglugi Bałtyckiej S.A. – Polferries, Panu Piotrowi Redmerskiemu za ufundowanie VOUCHERA dla 2 osób na przejazd jednym z luksusowych promów Polskiej Żeglugi Bałtyckiej na licytację na rzecz ciężko chorej 2-letniej Antosi Kowalskiej – Podopiecznej Fundacji Skarbowości: https://antosiakwiatkowska.fundacjaskarbowosci.pl/

VOUCHER o wartości 2 tys. zł do wykorzystania na trasie Świnoujście – Ystad lub Gdańsk – Nynashamn w terminie: 1.09.2020 – 15.12.2020 zawiera:

• przepłynięcie w dwie strony z noclegiem w kabinie 2-osobowej zewnętrznej z oknem i łazienką bez posiłków*
  • Czas podróży uzależniony od opcji, którą wybierze zwycięzca licytacji.

SZCZEGÓŁY:

Na linii Świnoujście – Ystad: dwa odejścia dziennie:

PROM CRACOVIA: wypływa codziennie o godzinie 12:30 ze Świnoujścia, o 19:00 jest w Ystad.

Podróż powrotna promu Cracovia do Świnoujścia o 22:45 / Do Świnoujścia przypływa o godzinie o 06:15.

PROM MAZOVIA: wypływa codziennie o godzinie 22:30 ze Świnoujścia, o 06:15 dnia następnego jest w Ystad. Podróż powrotna promu Mazovia o 13:40. Do Świnoujścia przypływa o godzinie 19:45.

Na linii Gdańsk – Nynashamn mamy jedno odejście dziennie, wahadłowo pływają dwie jednostki: PROM WAWEL oraz prom NOVA STAR / najnowszy i najnowocześniejszy prom pasażerski na Bałtyku. Promy wypływają o godzinie 18:00. W Nynashamn są dnia następnego o godzinie 12:00. Podroż powrotna o godzinie 18:00, przypłynięcie do Gdańsk dnia następnego o godzinie 12:00.

WAŻNE!

Nie trzeba wracać tym samym promem. Przykładowe opcje:

Przykład 1: zwycięzca licytacji, może wykupić nocleg w Skandynawii, popłynąć na wakacje promem Cracova, zostać np. 5 dni i wrócić promem Mazovia.

Przykład 2: zwycięzca licytacji może wykupić nocleg w Skandynawii, popłynąć promem Wawel, zostać np. 10 dni i wrócić promem Nova Star.

* wyżywienie – ceny posiłków w restauracjach i kawiarniach na promach nie odbiegają od cen na lądzie

Pozdrawiamy serdecznie wszystkich Ludzi Dobrej Woli włączających się w Kampanie Dobroczynne Fundacji! Pomagajcie, korzystajcie i bawcie się jednocześnie!

Życzymy satysfakcji z pomagania i wygranych w licytacjach!

Wasz Zespół FS #PokolenieJP2 #polferries #antosiakwiatkowska #pomocodserca

Licytacja nr 282 na grupie FB – POMOC OD SERCA

💞Kochani, po krótkiej, upalnej, wakacyjnej przerwie wracamy do Was w pełni sił ❗️❗️❗️ Działamy ❗️❗️❗️ **AUKCJA nr…

Opublikowany przez Fundacja Skarbowości im. Jana Pawła II Środa, 19 sierpnia 2020