Ubezpiecz z nami swoje dziecko od 1 r.ż. do 26 r.ż.! Szybko – dobrze – skutecznie – z gwarancją opieki prawnej!

„Dostarczamy satysfakcji z pomagania dbając o naszych Darczyńców!”

Korzystając z proponowanych ofert i programów wspierasz działania Fundacji na rzecz ciężko chorych Podopiecznych. Dziękujemy!

Skorzystaj z wyjątkowego programu: „Ubezpiecz z Fundacją szybko, dobrze i skutecznie swoje dziecko od 1 r.ż. do 26 r.ż.” – szczegóły: TUTAJ!

Dzisiaj ostatni dzień wakacji – jeżeli chcesz, aby Twoje dziecko było dobrze, szybko i skutecznie ubezpieczone na nowy rok szkolny ubezpiecz je jeszcze dziś TUTAJ!

WAŻNE!

Ubezpieczając dziecko we wrześniu i w kolejnych miesiącach będzie ono chronione od dnia następującego po opłaceniu składki do 31 sierpnia 2021r.

Program w liczbach za ostatnie 3 lata:

10 341 – łączna ilość ubezpieczonych

384 155 zł – łączna suma wypłaconych odszkodowań

540 zł – średnia wypłacanych odszkodowań na osobę

WAŻNE:

1. Tzw. „ubezpieczenie szkolne” – dzieci, młodzieży i studentów jest dobrowolne!  Ty jesteś Rodzicem i Ty decydujesz, gdzie ubezpieczysz swoje dziecko i na jakich warunkach! Każdy Rodzic może sam wybrać inną, korzystniejszą dla Jego dziecka ofertę! Porównaj ofertę ubezpieczenia NNW proponowaną przez placówkę oświatową Twojego dziecka z ofertą wynegocjowaną przez Fundację Skarbowości, gwarantującą realną pomoc prawną podczas likwidacji szkody.
  2. Dzieci i młodzież: Ubezpieczając dziecko do 31 sierpnia 2020r. będzie ono chronione przez cały rok, także podczas wakacji do 31 sierpnia 2021r.
  3. Studenci: Ubezpieczając studenta do 30 września 2020r. będzie on chroniony przez cały rok, także podczas wakacji do 30 września 2021r.
    Ubezpieczając studenta w październiku i w kolejnych miesiącach będzie on chroniony od dnia następującego po opłaceniu składki do 30 września 2021r.

ZAKRES UBEZPIECZENIA/OFERTA:  TUTAJ!

Program gwarantuje:

• natychmiastowe potwierdzenie zawarcia ubezpieczenia – certyfikat online wygenerowany przez system do wydruku natychmiast po opłaceniu składki
  • możliwości opłacenia składki online /1-2 min. czasu/
  • możliwość ubezpieczenia wszystkich swoich dzieci w jednym miejscu – od przedszkolaka do studenta
  • pomoc prawną Opiekuna Projektu w przypadku wystąpienia jakichkolwiek problemów z uzyskaniem pełnego świadczenia od ubezpieczyciela

Dołączcie do grona Rodziców świadomie zabezpieczających swoje dzieci. Dziękujemy z zaufanie i korzystanie ze sprawdzonych programów Fundacji / składki roczna już od 26 zł do 123 zł w zależności od wybranego wariantu/. Dołożyliśmy wszelkich starań, aby w br roku szkolnym i akademickim jak najlepiej zabezpieczyć nasze dzieci, młodzież i studentów od NNW negocjując ubezpieczenie z gwarancją profesjonalnej opieki prawnej. Pozwala to podczas likwidacji ewentualnej szkody wypłatę świadczenia na maksymalnie wysokim poziomie. To jedyne takie ubezpieczenie NNW na rynku z bezpłatną, profesjonalną opieką prawną!

Wszystkich informacji dodatkowych udziela opiekun projektu: Jacek Prażyński, tel. 534 550 712   szkody@portbroker.pl

Życzymy spokojnego, ostatniego dnia wakacji oraz satysfakcji z pomagania!

Wspieraj nasze działania na rzecz Podopiecznych darowiznami cyklicznymi online: Darowizny Cykliczne

Dziękujemy!

Wasz Zespół FS #PokolenieJP2 #ubezpieczenieNNW #UbezpieczenieSzkolne #NNW_2020_2021