Przekaż darowiznę na rzecz Podopiecznych Fundacji i odbierz Medal Pamiątkowy SURSUM CORDA!

„A jednak nie cały umieram, to co we mnie niezniszczalne trwa wiecznie…” św. Jan Paweł II

16 października mija 42. rocznica wyboru kard. Karola Wojtyły na papieża. Jesteśmy #PokolenieJP2. Od ponad 20 lat budujemy „żywe pomniki” ku czci wielkiego Patrona Fundacji. Cegiełka – MEDAL pamiątkowy „SURSUM CORDA! W GÓRĘ SERCA! Nie traćmy DUCHA!”, realnie wspiera najciężej chorych Podopiecznych Fundacji stanowiąc jednocześnie piękną pamiątkę 100.rocznicy urodzin Jana Pawła II. Kupując cegiełkę-MEDAL zasilasz Fundusz Darczyńców, z którego udzielane jest wsparcie najciężej chorym Podopiecznym Fundacji wymagającym cyklicznej, długotrwałej rehabilitacji i leczenia.

Aby w podziękowaniu za darowiznę otrzymać pamiątkowy „MEDAL SURSUM CORDA” wystarczy:

1. Przekazać darowiznę nie mniejszą niż 30zł + koszt przesyłki: 13zł /przy zamówieniu 10 medali – koszt przesyłki gratis/:
– online: https://fundacjaskarbowosci.pl/przekaz-darowizne/ – tu wybierz cel darowizny: Fundusz Darczyńców
– lub na konto Fundacji: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865 Tytułem: Darowizna – MEDAL

2. Przesłać dowód wpłaty na adres: biuro@fundacjaskarbowosci.pl podając ilość zamówionych medali, imię, nazwisko, nr tel. i adres dla kuriera

Dziękujemy!
Wasz Zespół FS #PokolenieJP2