To ostatnia prosta! Potrzeba jeszcze tylko 130 tys., aby uratować zdrowie i życie Niny Słupskiej!

„Wiem, że wszystko się kończy. Wierzę, że dzięki Tobie ta zbiórka również zakończy się sukcesem i nasza córeczka dostanie szansę na zablokowanie choroby, która z dnia na dzień pustoszy Jej malutki organizm. Dziękuję Ci, że jesteś z nami.”  Tata Niny – Tomek Słupski

Aby uratować zdrowie Niny brakuje jeszcze ok. 130 tys. zł! Dołączyć do grona osób, które ratują czyjeś życie „to jest dopiero coś…”! Dołącz tutaj: https://ninaslupska.fundacjaskarbowosci.pl/darowizna/

Kochani!

Trwa piękny czas wakacji, wypoczynku, wyjazdów i relaksu… jednak są wśród nas tacy, dla których wakacje, relaks, wypoczynek nie istnieją…istnieje tylko dramatyczna walka o zdrowie i życie ukochanej córeczki, walka o lek, którego koszt to 9 mln zł.! Jesteśmy już na finiszu zbiórki!!! Coś, co jeszcze dwa miesiące temu wydawało się niemożliwe zaczyna się materializować… także dzięki Wam… wszystkim wspaniałym ludziom dobrej woli o wielkiej wrażliwości społecznej… Kochani, to ostatnia prosta, liczy się każdy tydzień, dzień, godzina! Tylko terapia genowa może zablokować rozwój choroby, która bezlitośnie pustoszy organizm Ninki: https://ninaslupska.fundacjaskarbowosci.pl/

Razem zrobiliśmy już tak wiele, aby jednak Ninka miała szansę na podanie terapii genowej brakuje jeszcze ok. 130 tys. zł!

Ninę wspierają trzy Fundacje w tym Fundacja Skarbowości. Dziękujemy wszystkim, którzy z taką determinacją walczą o zdrowie Ninki razem z nami. Do tej pory zebraliśmy ponad 280 tys. Aby osiągnąć cel wsparcia jaki założyła Fundacja potrzeba jeszcze ok. 20 tys. zł!

To tak niewiele, a tak wiele znaczy! Zaproście do działania tych, którzy jeszcze do nas nie dołączyli, opowiedzcie historię Ninki koleżankom i kolegom, przyjaciołom, rodzinie i znajomym! Liczy się każda, najmniejsza nawet darowizna! Dołączcie do nas! Dobro wraca i zawsze się opłaca!

„W lipcu Dobroczynna Maskotka Skarbowa – Pitek – ponownie powróciła na licytację na rzecz Niny Słupskiej. Dzięki wspólnym działaniom lubelskich urzędów skarbowych (I US, II US, III US, LUS) oraz Izby Administracji Skarbowej w Lublinie, Pitek znów odwiedzi Lublin. Łącznie zebraliśmy i wpłaciliśmy na konto Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II – kwotę 4660,00 złCzasu na zebranie brakującej kwoty jest coraz mniej, dlatego też serdecznie dziękujemy Pracownikom Urzędów (I, II, III LUS) i IAS w Lublinie za wielkie zaangażowanie w pomoc i kolejną cegiełką na rzecz Ninki. Przypominamy, że Ninka choruje na SMA. Wszyscy walczymy o terapię genową, by ją uratować… Z pozdrowieniami,Referat Obsługi Klienta i Komunikacji Zewnętrznej, Izba Administracji Skarbowej w Lublinie

Dołączcie do naszych akcji dobroczynnych na rzecz Ninki:

#ZłoteSerce – zbiórka złomu złotej i srebrnej biżuterii, z której wytapiane są serduszka ażurowe oraz zbiórka sztucznej biżuterii na aukcje na rzecz Niny – szczegóły tutaj

#AukcjedlaNiny #niekupujęlicytuję:  tutaj

#PitekSkarbowy aukcje maskotki dobroczynnej wędrującej po jednostkach skarbowych całego kraju:  tutaj

Jak jeszcze pomóc Ninie?

– Przekaż darowiznę online: tutaj | Cel szczegółowy: Darowizna – 346. Nina Słupska

– Przekaż darowiznę na konto Fundacji: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865   | Tytuł wpłaty: Darowizna – 346. Nina Słupska

– Przekaż 1%  KRS 0000039541  | Cel szczegółowy: 346. Nina Słupska

Dołącz do nas! Zdrowie to dar, a pomaganie to przywilej! Podajcie dalej, udostępniajcie, dołączcie do akcji wspierania ciężko chorej Ninki!

Dbamy o darczyńców Fundacji! Wspieraj działania Fundacji na rzecz ciężko chorych Podopiecznych i rozwoju portali zbiórek:

• Pomagaj przy okazji zakupów online bez żadnych kosztów, a darowiznę przekaże nam sklep, w którym dokonałeś/aś zakupów! Kupuj bezpiecznie i z sercem w ponad 1100 sklepach niemal wszystkich marek! Szczegóły:  tutaj
  • Wspieraj nasze działania darowiznami cyklicznymi online: Darowizny Cykliczne

Pozdrawiamy,