XIX Mistrzostwa Polski Skarbowców, 26 – 28 maja 2022, Nowy Targ

XIX Mistrzostwa Polski Skarbowców o Puchar Ministra Finansów zostaną zorganizowane w dniach 26-28 maja 2022r w Nowym Targu.

Portal Mistrzostw zostanie uruchomiony w lutym 2022r.

MPS są formą podziękowania dla Darczyńców Fundacji Skarbowości, która nie prowadzi działalności gospodarczej i działa jedynie dzięki Darczyńcom i ludziom dobrej woli, których gromadzi wokół szlachetnych celów. Od 20 lat organizujemy dla Was Mistrzostwa z wartością dodaną, podczas których poprzez sport i zabawę wspieramy najbardziej potrzebujących spośród nas.

Dokonaliśmy korekty kosztów MPS. Aktualny koszt organizacji MPA – trzydniowej imprezy sportowej /11 dyscyplin sportowych/ z cateringiem i dwoma wieczorami integracyjnymi to darowizna w wysokości nie mniejszej niż 220 zł od osoby /darowizny już dokonane na cel organizacji XIX MPS 2020 przechodzą na rok 2022, a udział w XIX MPS 2022 będzie możliwy po wyrównaniu darowizny do kwoty nie mniejszej niż 220zł – wpłaty poprzez portal MPS od lutego/. Dla porównania podajemy koszty uczestnictwa w Maratonie Warszawskim (jeden dzień – jeden bieg) https://maratonwarszawski.com/44mw-regulamin/

Zobaczcie jak wspaniale integrujemy się poprzez sport, bawimy się i pomagamy jednocześnie! Przeżyjmy to raz jeszcze – film (ok. 4 min) z XVIII MPS, Świnoujście 2019r. https://www.youtube.com/watch?v=tFk5CFhhHhA

Ty pomagasz – My dbamy o Ciebie! W razie potrzeby Darczyńcy Fundacji mogą liczyć na wsparcie i pomoc w pierwszej kolejności!

Wasz Zespół FS #PokolenieJP2