XX Jubileuszowe MPS, Kołobrzeg, 1-3 czerwca 2023r.!

XX Jubileuszowe Mistrzostwa Polski Skarbowców, Kołobrzeg, 1-3 czerwca 2023r.

Drodzy Pracownicy i Funkcjonariusze KAS, CIRF, KIS i MF!

W imieniu Zarządu Fundacji Skarbowości oraz władz Miasta Kołobrzeg serdecznie zapraszamy Pracowników i Funkcjonariuszy KAS, CIRF, KIS i MF na XX Jubileuszowe Mistrzostwa Polski Skarbowców, Kołobrzeg, 1-3 czerwca 2023r.

Mistrzostwa przebiegać będą pod szeroko rozumianym hasłem SURSUM CORDA! W GÓRĘ SERCA! NIE TRAĆMY DUCHA!

Od 23 lat organizujemy dla Was MPS, podczas których integrujemy środowisko Pracowników i Funkcjonariuszy KAS i MF. Poprzez sport i zabawę razem wspieramy ciężko chorych Pracowników i Funkcjonariuszy KAS i MF. XX Jubileuszowe MPS to forma podziękowania dla Darczyńców Fundacji Skarbowości.

Podczas XX Jubileuszowych MPS rozegranych zostanie 11 konkurencji sportowych: bieg na dystansie ok.5 km, nordic walking ok.5 km, strzelanie, skok w dal, tenis stołowy, tenis ziemny, badminton, pływanie stylem dowolnym 50 m, turniej piłki nożnej „piątek” (mężczyźni lub drużyny mieszane), piłka siatkowa (drużyny mieszane), przeciąganie liny (kobiety).

Na uroczyste otwarcie XXMPS prosimy o przygotowanie tablic zawierających nazwę jednostki i miejscowość, znaków identyfikujących poszczególne jednostki skarbowe, chust, transparentów, koszulek z nadrukami, strojów identyfikujących daną jednostkę oraz strojów uwzględniających hasło przewodnie Mistrzostw: SURSUM CORDA! W GÓRĘ SERCA! NIE TRAĆMY DUCHA!

Organizacja tak wielkiej, trzydniowej imprezy generuje duże koszty, których nie da się uniknąć. Policzyliśmy, że gdyby każdy z uczestników wydarzenia przekazał darowiznę w wysokości nie mniejszej niż 250 zł do 28.02.2023 to zamkniemy budżet i opłacimy wszystko, co jest niezbędne, aby impreza przebiegała atrakcyjnie i bezpiecznie, jako WIELKIE ŚWIĘTO RODZINY SKARBOWEJ.

Ze względu na przedpłaty, których musimy dokonać prosimy o rejestrację najpóźniej do 28.02.2023, co pozwoli nam zaplanować i zoptymalizować koszty wydarzenia.

W podziękowaniu za darowiznę:

– nie mniejszą niż 250 zł możesz zarejestrować się w terminie: do 28.02.2023

– nie mniejszą niż 300 zł możesz zarejestrować się w terminie: 1.03. 2023 – 31.04. 2023

– nie mniejszą niż 350 zł możesz zarejestrować się wyłącznie jako kibic w terminie: 1.05. 2023 – 1.06. 2023

Ze względów logistyczno-organizacyjnych darowizny prosimy przekazywać wyłącznie online poprzez PORTAL REJESTRACJI XX Jubileuszowych MPS: https://mps.fundacjaskarbowosci.pl., który zostanie otwarty w dniu 9.01.br w godzinach popołudniowych.

Informacje szczegółowe publikowane będą na bieżąco na stronie: https://mistrzostwa.fundacjaskarbowosci.pl/ oraz na grupie FB: Mistrzostwa Polski Skarbowców: https://www.facebook.com/groups/990029801379714 – tu wszystkie informacje dot. XX MPS publikujemy w pierwszej kolejności.

Zapraszamy serdecznie!

Zespół FSJP2