#podajdalej #Serduszkodlaniny

#SerduszkodlaNiny

KOCHANI

Trwa dramatyczna walka rodziców małej Niny o zdrowie ukochanej córeczki, u której zdiagnozowano SMA – rdzeniowy zanik mięśni!

Szansą ratowania zdrowia Ninki jest terapia genowa.Aby podać Ninie najdroższy lek świata potrzeba jeszcze ok. 7 mln zł!

Ninę wspierają trzy Fundacje – w tym Fundacji Skarbowości. Naszym celem jest zebranie do końca marca przynajmniej 300 000zł!  Nina ma tylko 2 miesiące czasu, aby terapia genowa była możliwa. Robimy wszystko, aby to się udało!

Policzyliśmy, że tylko jeżeli

700 tys. osób przekaże dla Niny 10 zł lub

140 tys. osób przekaże 50 zł lub

70 tys. osób przekaże 100 zł

jesteśmy w stanie w tak krótkim czasie zebrać tę olbrzymią kwotę!

Rozpoczynamy więc akcję #SerduszkodlaNiny!

ZASADY są bardzo proste:

1. Dostajesz nominację / na FB, mailem, ustnie, sms-em, itp.
  2. Masz 24 godziny na to, aby wpłacić min. 10zł, najlepiej poprzez portal zbiórki: https://ninaslupska.fundacjaskarbowosci.pl/    koniecznie z dopiskiem:  #SerduszkodlaNiny
  3. Rysujesz serduszko na dłoni
  4. Robisz fotkę dłoni
  5. Wstawiasz fotkę z sercem na dłoni + dowód wpłaty w komentarzu pod postem dedykowanym akcji na FB / jeśli nie masz FB, przesyłasz fotkę wraz z dowodem wpłaty na adres: biuro@fundacjaskarbowosci.pl
  6. Nominujesz do zadania przynajmniej 10 kolejnych osób – w komentarzu pod postem dedykowanym akcji lub ustnie, mailem, sms-em, itp.!

Wszystkie przesłane fotki zamieszczone w komentarzu na FB oraz przesłane do Fundacji znajdą się w specjalnej publikacji dedykowanej Nince i wszystkim Ludziom Dobrej Woli, którzy Ją wsparli!

Pokażmy MOC NASZYCH SERC!

Podajcie dalej, udostępniajcie, zapraszajcie do udziału w akcji wszystkich znajomych, przyjaciół, rodzinę. Im jest nas więcej tym siła i moc oddziaływania są większe! Twoja pomoc ma znaczenie, a dobro wraca i zawsze się opłaca! Dziękujemy!

WAŻNE!

Cała kwota zebrana przez Fundację Skarbowości na rzecz Niny Słupskiej zostanie przekazana na leczenie i rehabilitację, której Nina będzie już zawsze potrzebować ze względu na spustoszenie organizmu jakie do tej pory poczyniła zbyt późno zdiagnozowana choroba. Fundacja Skarbowości nie pobiera żadnych opłat ani prowizji od kwot zebranych na rzecz Podopiecznego /przekazując darowiznę poprzez portal zbiórek Darczyńca sam decyduje czy chce wesprzeć działanie i rozwój portalu/.

Koszty działań na rzecz Podopiecznych Fundacja pokrywa m.in. z takich działań jak: utylizacja, ubezpieczenia, sprzedaż cegiełek, zakupy przez portal FaniMani, darowizny od firm w ramach CSR/Społecznej Odpowiedzialności Biznesu.

Jak jeszcze możesz pomóc?

1. Przekaż 1%  KRS 0000039541  | Cel szczegółowy: 346. Nina Słupska
  • Przekaż darowiznę online: TUTAJ | Cel szczegółowy: Darowizna – 346. Nina Słupska
  • Przekaż darowiznę na konto Fundacji: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865   | Tytuł wpłaty: Darowizna – 346. Nina Słupska
  • Przekaż złom złotej i srebrnej biżuterii na rzecz Niny | Szczegóły: TUTAJ | Przekazując złom złotej i srebrnej biżuterii otrzymasz w podziękowaniu Jubileuszowy MEDAL SURSUM CORDA Fundacji Skarbowości.

Wspieraj działania Fundacji na rzecz ciężko chorych Podopiecznych i rozwoju portali zbiórek:

• Pomagaj przy okazji zakupów online bez żadnych kosztów, a darowiznę przekaże nam sklep, w którym dokonałeś/aś zakupów! Kupuj bezpiecznie i z sercem w ponad 1100 sklepach niemal wszystkich marek! Szczegóły: TUTAJ
  • Wspieraj nasze działania darowiznami cyklicznymi online: Darowizny Cykliczne
Fundacja Skarbowości
"A jednak nie cały umieram, to co we mnie niezniszczalne trwa wiecznie...."

św. Jan Paweł II

Kontakt:

tel/fax: 52 332 92 41 mob: 608 343 475 e-mail: biuro@fundacjaskarbowosci.pl

Adres

85-010 Bydgoszcz, ul. Dworcowa 12/5 NIP 9532388239 / KRS 0000039541 / REGON 092910992

Konto bankowe:

BANK PEKAO S.A. I/O Bydgoszcz: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865 IBAN: PL 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865 SWIFT: PKO PPL PW