281. Julia Bubacz

pod numer
Otrzymane sms-y: 662

281. Julia Bubacz

Julii można pomóc za pośrednictwem Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II :

1. Biorąc udział w AKCJACH I AUKCJACH DLA JULII BUBACZ /FB
  2. Przekazując 1% KRS 0000039541
    Cel szczegółowy: 281. Julia Bubacz
    e-pity online – Twój e-PIT
  3. Przekazując dowolną darowiznę online.
    Cel szczegółowy: 281. Julia Bubacz
  4. Wysyłając SMS na numer 72 601 o treści WSPIERAM.281/koszt SMS 2,46zł z VAT/
  5. Wspierając FUNDUSZ DARCZYŃCÓW regularnymi darowiznami.
    Wspieraj Podopiecznych Fundacji regularnymi darowiznami i korzystaj z opieki i ochrony KORZYŚCI.

„Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy, że jesteśmy jeszcze coś warci…”

Cześć, jestem Julka i w grudniu skończę 18 lat. Jeśli dożyję… Za chwilę tata zetnie mi włosy, wychodzą garściami, więc tak będzie mi wygodniej. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś odrosną… Piszę te słowa ze szpitalnej izolatki, z oddziału 5. onkologii. Miesiąc temu dowiedziałam się, że mam wznowę białaczki. Paskudztwo, które chce mnie zabić, wróciło, choć myślałam, że udało mi się przed nim uciec raz na zawsze. Nie jest dobrze… Kurde, jest fatalnie, a co gorsza, żebym mogła przeżyć, tym razem potrzebuję nieludzko drogiego leczenia. Moje koleżanki z klasy proszą o przełożenie klasówki, ja proszę o życie…

Za każdy najdrobniejszy odruch serca i włączenie się w akcje i działania na rzecz ratowania życia Julki z góry
serdecznie dziękujemy 🙂

RAZEM DLA JULKI BUBACZ

Jedna odpowiedź do “281. Julia Bubacz”

1. Krzysztof Kurnik napisał(a):

Spróbować pobyć przy Tobie. Czerpać choćby cząstkę z ogromu nadzieji i optymizmu, którego nie skrywasz w sobie , lecz umiesz , poprzez nie , tak treściwie ująć , to co Cię dotyka , co usłyszałaś w ulotnych zdaniach , przelatujących nad Tobą. Skracasz diagnozy , przecież to wstyd tak się nad sobą użalać , piękny warkocz na pewno
    powróci , jak możliwość spaceru z ukochanymi bliskimi osobami , w miejsce , które pamiętasz , jako urokliwe. Bóg czyni cuda , Pan Jezus właśnie Ciebie kocha w chwilach prób , z którymi się zmagasz , mrucząc paskudztwo i co dla mnie , nie do końca jest logiką do pojęcia , lecz wiarą , Jezus umarł za moje potknięcia , i powstał zmartwych , pokonując życiwy błąd, bo Ciebie i mnie niesamowicie , ogromne kocha . Zaufaj Synowi Boga , zaproś go swojego serduszka. WALCZ , wierz i dziel się , wbrew złym wróżkom , miłością , zaufaniem , radością , bo w pobliżu Ciebie , na pewno jest , Boży wysłannik , Duch Święty , jak gołąbek lub ulubiona w dotyku zabawka z Twojego dzieciństwa , pozwala się przytulić , On jest. Serdecznie pozdrawiam. Krzysztof Kurnik.

Dodaj pozdrowienie