ORGANIZACJA

pod numer
Otrzymane sms-y: 182

163. Maciej Badek

Tata i Rodzina Maciusia dziękują za naszym pośrednictwem Wszystkim Darczyńcom. Dzięki Waszej wrażliwości i hojności Maciuś może korzystać z serii 30 zabiegów tlenoterapii w komorze hiperbarycznej / koszt miesięcznej terapii z codziennymi dojazdami do Pabianic: ok. 5 700 zł./

Zabiegi te powodują 8-krotne zwiększenie liczby krążących w organizmie komórek macierzystych, które przemieszczają się do uszkodzonych komórek i tkanek co skutkuje procesem naprawczym tychże komórek. Ponadto zabiegi w komorze hiperbarycznej działają stymulująco na pracę mózgu i układ immunologiczny.

Jesteśmy przekonani, że terapia oraz turnus rehabilitacyjny, na który wybiera się Maciuś z tata  jeszcze podczas tegorocznych wakacji przyniosą poprawę zdrowia i sprawności Maćka.

Rodzina Maćka trzyma się tak dzielnie dzięki Wam i wszystkim ludziom dobrej woli, którzy wspierają walkę o zdrowie Maciusia.

Dziękujemy!

57 1240 1183 1111 0010 7745 7584 KRS 0000039541