ORGANIZACJA

Otrzymane sms-y: 147

189. Małgorzata Milo

Drodzy Skarbowcy,

W czerwcu br napisała do nas Podopieczna Fundacji Małgorzata Milo, IAS Poznań /nowotwór złośliwy od 2015r, od 2016 opieka paliatywna/, która za naszym pośrednictwem dziękuje serdecznie wszystkim, którzy wspierają ją w nierównej walce z ciężką chorobą.

Dzięki wrażliwości Darczyńców i ludzi dobrej woli nasza koleżanka Małgosia może wspierać leczenie konwencjonalne suplementacją:

„Staram się wzmacniać  organizm, oczyszczać z toksyn i metali ciężkich oraz innych obciążających elementów, by móc jak najdłużej przyjmować leczenie, które może mi maksymalnie przedłużyć życie i zwiększa komfort życia codziennego. Pomimo choroby i przejść z nią związanych cały czas chodzę do pracy. Staram się robić wszystko, by nie tylko chodzić do pracy aby tylko wyjść z domu, ale też faktycznie rzetelnie pracować. Osoba z chorobą nowotworową musi cały czas szczególnie dbać o siebie. Stąd wydaję całe mnóstwo pieniędzy na suplementy, które są według mnie bardzo dobrej jakości. Sprawdzone jest tez przeze mnie ich działanie… Proszę wszystkich ludzi dobrej woli o dalsze wspieranie mnie w walce o lepsze zdrowie”.

Brawo Małgosiu, jesteśmy z Tobą!

Jesteśmy przekonani, że Małgosia trzyma się tak dzielnie dzięki Wam i wszystkim ludziom dobrej woli, którzy ją wspierają.

Dziękujemy!

Małgosi można pomóc za pośrednictwem Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II :

1. Przekazując dowolną darowiznę online.
  2. Wpłacając darowiznę na subkonto nr: 28 1240 1183 1111 0010 6706 1452 w tytule wpisując: 189. Małgorzata Milo
  3. Przekazując 1% podatku – KRS 0000039541, cel szczegółowy: 189. Małgorzata Milo
  4. Wysyłając SMS na numer 72 601 o treści WSPIERAM.189 /koszt SMS 2,46zł z VAT/
28 1240 1183 1111 0010 6706 1452 KRS 0000039541