ORGANIZACJA

Otrzymane SMSy: 197

Wyślij SMS o treści WSPIERAM.225 pod numer 72 601

225. Paweł Kraszkiewicz

14 lat, zapalenie poprzeczne zapalenia kręgowego, porażenie czterokończynowe, ostra niewydolnośc oddechowa, II US Bydgoszcz

Dzisiaj za pomoc wszystkim Darczyńcom dziękuje nasz Podopieczny Paweł Kraszkiewicz wraz Rodzicami.

Rok temu Pawłowi i jego Rodzicom zawalił się świat. Jeden dzień i jego przyszłość stanęła pod znakiem zapytania. Straszna diagnoza: zapalenie poprzeczne rdzenia kręgowego spowodowała, że 13-latek ze zwykłymi sprawami, piłkarz, pływak walczy dziś o powrót do zdrowia i sprawności.

Czy będzie chodził? Czy będzie miał sprawne ręce?

Możemy mu w tym pomóc!

Pawłowi można pomóc za pośrednictwem Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II :

1. Przekazując dowolną darowiznę online.
  2. Wpłacając darowiznę na subkonto nr: 03 1240 1183 1111 0010 7412  4278 w tytule wpisując: 225. Paweł Kraszkiewicz
  3. Przekazując 1% podatku – KRS 0000039541, cel szczegółowy: 225. Paweł Kraszkiewicz
  4. Wysyłając SMS na numer 72 601 o treści WSPIERAM.225 /koszt SMS 2,46zł z VAT/
03 1240 1183 1111 0010 7412 4278 KRS 0000039541

Paweł Kraszkiewicz

2 odpowiedzi na “225. Paweł Kraszkiewicz”

1. ks. Ryszard Pruczkowski napisał(a):

Drogi Pawle ! Cieszę się, że mogliśmy się wczoraj poznać. Wiele o Tobie słyszałem w Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II. Niezapomniany koncert w Filharmonii Bydgoskiej sprawił, że stanęło obok Ciebie tak wielu nowych znajomych i przyjaciół. Jestem jednym z nich. Nie tylko Ty i Twoi najbliżsi, ale każdy z nas poczuł powiew nadziei, oraz dotknięcie dobra, które rodzi się przez miłość. Patron Fundacji Skarbowości Św. Jan Paweł II całe swoje życie uczył nas
    jak to należy robi, i dziś z tamtej strony życia dalej nas uczy. Podczas koncertu i spotkania z Tobą byliśmy tego świadkami. Trzymaj się Paweł jesteśmy z Tobą.

2. Ciotka Kinga napisał(a):

Część Pawełku 😘😍 Rozesłałam wszędzie gdzie się dało. Kocham Cię i ściskam. Ciotka Kinga

Dodaj pozdrowienie