ORGANIZACJA
POŻYTKU
PUBLICZNEGO

Powierz swój 1% KRS 0000039541 w dobre ręce i ... podaj dalej!

Dziękujemy wszystkim, którzy nam zaufali i powierzyli swój 1% odpisu z podatku za rok 2017r na rzecz Fundacji Skarbowości i Podopiecznych Fundacji.

Jako Organizacja Pożytku Publicznego, w ogólnopolskim rankingu zaufania, zajęliśmy bardzo wysokie 97 miejsce na 8 682 OPP w Polsce. Jeden procent przekazało nam ponad 18 tysięcy podatników https://fundacjaskarbowosci.pl/1-procent/

W roku 2018 za rok rozliczeniowy 2017 zebraliśmy prawie  862 700zł, co pozwoliło nam zająć 110 miejsce wśród wszystkich OPP. Od 2010 roku zebraliśmy z 1% ponad 4 mln zł dla naszych Podopiecznych.

Także w 2019 roku prosimy o wypełnienie  pit 36 oraz pit 37 i przekazanie 1 % podatku za rok 2018 naszej organizacji.

Twój jeden procent ma ogromne znaczenie. Pomaga nam zmieniać świat na lepsze. Twoja decyzja dotycząca przekazania 1% podatku naszej organizacjito nadzieja na lepsze jutro dla Podopiecznych Fundacji. Dziękujemy za to, że z roku na rok jest nas coraz więcej. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby nie zawieść zaufania naszych Darczyńców. Wiemy, jak organizować pomoc dla potrzebujących. Aby robić to coraz lepiej i skuteczniej opracowujemy i realizujemy wiele autorskich projektów dobroczynnych oraz integrujących środowisko skarbowe wokół szlachetnych celów:

FB Fundacja Skarbowosci

Jeżeli każdy z nas zarazi ideą pomagania chociaż jedną osobę pokazując, jak realnie i skutecznie Fundacja Skarbowości pomaga Potrzebującym, to może być nas dwa razy więcej! Wiemy, że to możliwe! Dołącz do nas! Razem zmieniajmy świat na lepsze!

To nic nie kosztuje, a tak wiele znaczy i ma wielką moc i siłę oddziaływania!

Dołączcie do  kampanii Fundacji Skarbowości PODAJ DALEJ 1%  –  https://youtu.be/OyRydIzSSHQ

Do pobrania wizytówki: Wydrukuj, wytnij, podaj dalej.

Dziękujemy,
Pozdrawiamy serdecznie,