Ubezpieczenia Grupowe na Życie

W trosce o Pracowników i Funkcjonariuszy KAS, których otaczamy swoją opieką Fundacja Skarbowości im. Jana Pawła II opracowała wraz z Zespołem PORT Broker w ramach Społecznej Odpowiedzialności Biznesu/CSR/ specjalny program UBEZPIECZEŃ NA ŻYCIE dedykowany tej grupie zawodowej, który gwarantuje:

• niskie stawki ubezpieczeń
  • szeroki zakres ochrony
  • pomoc przy likwidacji szkód
  • profesjonalną ochronę prawną

To jedyne takie ubezpieczenia na rynku z pełną obsługą prawną podczas likwidacji szkód, co gwarantuje wypłatę najwyższego możliwego odszkodowania.

Szczegółowych informacji udzielają opiekunowie projektu:

– Piotr Kęsicki, tel. 503 921 143
– Jacek Prażyński, tel. 534 550 712

biuro@portbroker.pl         szkody@portbroker.pl

Nasz program ubezpieczenia na życie akcentuje 4 najważniejsze elementy (życie ubezpieczonego, jego uszkodzenia ciała, poważne zachorowania oraz zdrowie dzieci).

ŻYCIE
Nie zawsze można zapobiec tragicznym wydarzeniom, ale zawsze możemy zapewnić ochronę, która w najgorszym przypadku tj. śmierci ubezpieczonego zapewni zabezpieczenie finansowe najbliższym. Środki z odszkodowania można wówczas przeznaczyć na bieżące potrzeby, zainwestować lub też dokonać spłaty kredytu.

USZKODZENIE CIAŁA
Rokrocznie ponad 80.000 pracowników ulega wypadkom w pracy. Równie ważne, oprócz szybkiej pomocy medycznej, okazują się zabiegi, których potrzebujemy po wyjściu ze szpitala. Przykładem mogą być zajęcia rehabilitacji, które mają przywrócić sprawność ciała.

POWAŻNE ZACHOROWANIA

Co roku ponad 140.000 Polaków otrzymuje informację, że wykryto u nich chorobę nowotworową. W ramach polisy przygotowanej przez Fundację Skarbowości ubezpieczeni mają możliwość skorzystania z pakietu „Medycyna bez granic – Best Doctors”. Pakietu, który zapewnia m.in. organizację procesu leczenia za granicą do 2.000.000€.

ZDROWIE DZIECI
Tylko w czasie trwania zajęć lekcyjnych w roku szkolnym 2017/2018 doszło do ponad 50.000 wypadków dzieci. Mimo, że dbamy o dzieci i ich bezpieczeństwo, to nie zawsze się udaje aby ustrzec ich przed zagrożeniami. Dlatego warto zabezpieczyć się finansowo na wypadek uszkodzeń ich ciała, pobytów w szpitalu czy też poważnych zachorowań.

Dołączcie do Nas!

Zapraszamy,